Wie zijn we? PowerOak

PS5 - PowerOak Solar power Banks

PowerOak: Turn sunlight into unlimited power.

Wie zijn we? PowerOak maakt zich sterk voor een betrouwbare autonome stroomvoorziening. Gespecialiseerd in het managen, omvormen en opslaan van elektrische energie biedt PowerOak B.V. een uitgebreid productportfolio met een vermogensbereik van 185Wh tot 31.000Wh. Onze elektrische oplossingen worden wereldwijd toegepast in veeleisende markten zoals marine, mobiel, offshore, industrieel, solar autonoom en infrastructuur.

De missie van PowerOak

Het ontwikkelen en produceren van energiesystemen voor autonoom gebruik op afgelegen locaties, over de hele wereld.

De visie van PowerOak

Producten aanbieden die bereikbaar, betaalbaar en betrouwbaar zijn.

Hoogwaardige technologie, optimale prestaties

PowerOak B.V. Nederland is een dochteronderneming van de grootschalige batterij fabrikant uit China. PowerOak werd aanvankelijk in 1999 mede- opgericht met intensieve samenwerking op het gebied van technologie en management vanuit China en KAYO Battery Company uit Japan. Tot op heden , is PowerOak groep eigenaar van 4 productie bedrijven met een totale oppervlakte van meer dan 10.000 m2 , en het totale personeelsbestand van meer dan 2.000 man . Als technologische leider in de batterij fabricage , bezit PowerOak geavanceerde Lithium batterij productie technologie en geavanceerde volledig geautomatiseerde productie-apparatuur. Onze producten voldoen aan UL , CE, FCC , PSE , KC certificering en al onze producten voldoen aan de EU ROHS testcriteria . Verder bezitten we tientallen uitvindingen en octrooien op het gebied van accu’s en energieopslag systemen.

Service van wereldklasse

PowerOak B.V. is gepositioneerd in de richting van een wereldwijd georiënteerde markt. Door de onvermoeibare inspanningen van al onze collega’s , worden de producten van PowerOak verkocht in meer dan 40 landen en regio’s in de hele wereld , waaronder Japan , Zuid-Korea , en de Europese landen . Tot onze grote buitenlandse klanten behoren : Honeywell , Panasonic , Toshiba , NTT , Mitsubishi , Samsung en andere bekende ondernemingen. Ondersteund door hoge kwaliteit, betrouwbaarheid van producten en uitstekende service, is PowerOak door de klanten aanvaard in verschillende gebieden, waaronder communicatie, IT , huishoudelijke apparatuur , financiën, veiligheid, enz.

Waarom PowerOak?

Wij zijn niet alleen leverancier van powerbanks , draagbare stroom generatoren en energieopslag systemen. Nee, wij zijn tevens de producent ervan. En we kunnen met trots melden dat wij de enige op de wereld zijn die alle producten die we verkopen zelf ontwikkelen, testen en produceren. Dit maakt ons uniek in de branche waar OEM producten de boventoon voeren. Als klant heeft u namelijk de volgende voordelen:

  • Ervaring. Meer dan 20 jaar. PowerOak is een van de grootste producenten van lithium batterijen, lithium producten en toebehoren wereldwijd
  • Kwaliteit. De nummer 1 producent van hoogwaardige draagbare stroomvoorzieningen
  • Prijs. Naast kwaliteit vinden we het heel belangrijk dat onze producten betaalbaar en bereikbaar blijven voor iedereen.
  • Maatwerk. Ieder product kan aangepast worden zodat die aansluit bij de behoefte van de klant.
  • Service. Dankzij grote groep experts zijn we in staat altijd de juiste ondersteuning te geven